0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLAVE SRBI U FENERU: Obradovićeva mašinerija samlela Efes i osvojila titulu prvaka Turske! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.16 u 20:54

Pobedom od 91:70 u šestoj utakmici finalne serije plej-ofa protiv Anadolu Efesa, Fenerbahče je osvojio titulu šampiona Turske posle dve godine.

Završeno je prvenstvo Turske onako kako je bilo i očekivano – titulom Fenerbahčea koji je svoju dominaciju tokom cele sezone krunisao trofejom koji su navijači čekali dve sezone.

U šestom meču finalne serije koja se igrala na četiri pobede tim Željka Obradovića potpuno je razbio Anadolu Efes koji je u poslednjoj deonici uspeo da izbegne neslućenu katastrofu.

Imao je Fener veliku prednost od 20 poena na poluvremenu, zatim je do kraja treće deonice stigao i do neverovatnih ‘plus 40’, ali je serijom 15:0 na startu poslednje deonice Efes uspeo da ublaži svoj poraz.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Điđi Datome sa 20 poena, Bogdan Bogdanović je ubacio 16, a Slukas i Judo po 12 poena.

Fenerbahčeu je ovo sedma titula šampiona Turske u istoriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter