0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISHOD SASTANKA U ‘KUĆI FUDBALA’: Nenad Bjeković i Mile Jovičić vode Partizan! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 02.06.16 u 16:39

Palo pomirenje!

Radna grupa biće na čelu kluba do Izborne skupštine koja će se najkasnije održati 24. juna. To je epilog današnjeg sastanka prvog čoveka FSS Slaviše Kokeze i kandidata za novog predsednika crno-belih Ivana Ćurkovića i Nenada Bjekovića.

Tročasovni sastanak u Kući fudbala u Staroj Pazovi doneo je zaključak da se u FK Partizan formira radna grupa koja bi u narednim danima pripremila sve pravne i organizacione predpostavke za održavanje Skupštine.

U sastav radne grupe predloženi su: Ivan Curković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević.

U skladu sa odredbama iz statuta JSD i FK Partizan sastav predložene radne grupe mora da bude verifikovan od nadležnog organa JSD Partizan, a dogovoreno je da radnu grupu vode Mile Jovičić i Nenad Bjeković.

U saopštenju FSS navedeno je i sledeće:

– Važno je napomenuti da su svi učesnici sastanka pokazali visok stepen odgovornosti i razumevanja za sva otvorena pitanja, kao i želju da se situacija i atmosfera u FK „Partizan“ promeni nabolje, čime bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba i time na odgovarajući način izvršile pripreme za sledeću takmičarsku sezonu.

Predstavnici FK „Partizan“ izrazili su zahvalnost rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije na naporima u cilju prevazilaženja problema koji trenutno opterećuju klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter