0
Evropske lige

VESTI SA ‘ČIZME’: Torino ‘krši’ dogovor sa Mihajlovićem, ipak ‘bikovi’ dovode Zvezdaša?

Objavljeno: 01.06.16 u 11:34

Kako prenosi Tutomerkato, Torino bi mogao da prekrši glavnu stavku dogovora pri dolasku Siniše Mihajlovića u grad „Fijata“.

Naime, srpski stručnjak je bio izričit u želji da ako preuzme Torino u timu ostane srpski rerezentativac Nikola Maksimović. Obećano mu je da bivši fudbaler Crvene zvezde neće nigde, ali se situacija po potpisivanju ugovora promenila. „Bikovi“ su rešili da u slučaju dobre ponude puste Srbina da napusti Olimpijski stadion. Maksimović imao ugovor sa Torinom do 2020. godine, ali klub ne želi na silu da zadrži igrača ako on hoće da ide. Poznato je da je Napoli prošle sezone želeo Maksimovića u svom timu, ali je cena bila previsoka, čak 25 miliona evra. Videćemo da li su „bikovi“ spremni da spuste cenu, ako Nikola odluči da ide.

Takođe, klub napušta i drugi štoper Kamil Glik. To znači da Siniši Mihajloviću na raspolaganju ostaju veteran Moreti, Jonson, Bovo i Silva. Zbog toga bi klub morao odmah da pronađe zamene. Upravo je jedan od „pikova“ i bivši fudbaler Crvene zvezde, Nenad Tomović. Mihajlović veoma ceni Srbina još iz vremena kada je vodio Fiorentinu. Pored Tomovića na spisku želja su Hiosa, Helander, Žezus, Rui i Zukanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter