4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI SU U ŠOKU: Ušao je u srca crveno-belih navijača, a sada je – kidnapovan! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.16 u 19:10

Oteta je i njegova devojka, ali je ona posle kraćeg vremena puštena od strane kidnapera.

Portal ‘101greatgoals’, ali i mnogi meksički i svetski mediji, prenose da je napadača Olimpijakosa Alan Pulido kidnapovan u svojoj domovini, Meksiku.

Pulido je pre samo nešto više od dve nedelje bio u Beogradu gde je igrao protiv Crvene zvezde u prijateljskom meču na stadionu ‘Rajko Mitić’, a po završetku sezone je otišao u Meksiko gde je odmarao, s obzirom da nije pozvan u nacionalni tim za Kopa Amerika.

Otmica se dogodila u njegovom rodnom gradu Tamaulipasu, u jednom restoranu, a istom prilikom kidnapovana je i njegova devojka koja je nešto kasnije puštena na slobodu.

Pulido (25) je ove sezone doprineo tituli Olimpijakosa sa pet golova na osam utakmica, čime je ušao u srca navijača zbog odlične statistike i učinka na terenu koji je ostvario.

0
0

4 Komentara

  1. Jbg. sada ce ovi Stajga-igracice sa MRAKane da dobiju IDEJU, kako da NAPLATE od Drzave Srbije tvorzicevu obecanu „stipendiju“ prema njima..KRECE KOLEKTIVNO KIDNAPOVANJE STRANIH PLACENIKA S’ PECURKANE U ABOLIRANOJ REZIJI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter