1
Evropske lige

MISLILI STE DA JE OPASAN: ‘Žena zmaj’ se pita gde će Ibra da nastavi karijeru (FOTO)

Objavljeno: 23.05.16 u 10:04

Izgleda da bi uz ‘zlatnu loptu’ Zlatan Ibrahimović mogao da dobije i ‘zlatnu papuču’, s obzirom na uticaj koji na njega ima nevenčana supruga Helena.

Višegodišnja epizoda u Pari Ser Žermenu je za Zlatana Ibrahimovića završena, pa je logično došlo vreme za odluku gde će nastaviti karijeru. A ako se njegova nevenčana supruga Helena Seger pita, a očigledno se pita, to neće biti Mančester junajted!

Engleski mediji, bar oni naklonjeni Mančester junajtedu, ogorčeno su preneli da je lepa plavuša najverovatnije razlog zbog kog Šveđanin ne dolazi na Old traford.

Footballer+Zlatan+Ibrahimovic+PSG+joined+wife+uA1ImzV2Hqcx

Ona navodno ne podnosi šoping, te joj Mančester kao grad nikako nije primamljiva opcija, a više je za selidbu ‘preko bare’ u neki od klubova MLS-a.

Helena, koju Ibra često naziva ‘Žena zmaj’ poznata je po tome što nije želela da uđe u bračnu zajednicu jer nije želela da izgubi slobodu, pa tako ni Ibrahimović nije propuštao slobodu da prisustvuje zabavama u Parizu.

Helena i Zlatan 2012. godine
Helena i Zlatan 2012. godine

Tako da, iako je jedan od uslova dolaska u Mančester bila smena Luja van Gala, što se i desilo, švedski fudbaler je glatko odjavio ‘đavole’ rečima da ‘Zlatan ne igra četvrtkom’, aludirajući na činjenicu da će Mančester igrati u Ligi šampiona.

Možda Ibrakadabra i nije toliko opasan…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter