0
Evropske lige

LUJI VAN GAL: Bila mi je čast da vodim ‘đavole’!

Objavljeno: 23.05.16 u 22:48

Sada već bivši trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da mu je bila čast što je vodio ovaj fudbalski klub, ali i da je izuzetno razočaran što nije uspeo da završi trogodišnji plan.

– Bila mi je čast da vodim tako veličanstveni klub kao što je Mančester junajted. Ispunio sam ambiciju koju sam dugo imao. Izuzetno sam ponosan što sam pomogao Junajtedu da osvoji FA Kup 12. put u klupskoj istoriji…Vrlo sam razočaran što nisam mogao da završim nameravani trogodišnji plan. Verujem da su postavljene osnove na kojima će klub postići još veće uspehe – navodi se u Van Galovom saopštenju.

MISLILI STE DA JE OPASAN: ‘Žena zmaj’ se pita gde će Ibra da nastavi karijeru (FOTO)

Junajted je danas i zvanično otpustio Van Gala, a opšte je očekivanje fudbalske javnosti da će sledeći trener biti Žoze Morinjo. Holandski stručnjak je kazao da mu je rad u Engleskoj bio zadovoljstvo.

– Radio sam u Holandiji, Španiji i Nemačkoj i uvek sam se nadao da ću dobiti priliku da radim u engleskom fudbalu i budem deo engleske kulture. Oba ova iskustva su mi ispunila očekivanja i bila su fantastična – naveo je Van Gal.

GLAVNI ‘OSUMNJIČENI’: Evo zašto bi Ana Ivanović trebalo da dobije 9,68 miliona evra…

Holandski trener zahvalio je i svojim igračima, upravi kluba i navijačima, ali i legendama „djavola“.

– Posebnu zahvalnost dugujem ser Aleksu Fergusonu i ser Bobiju Čarltonu što su činili da se moja porodica i ja osećamo dobrodošlo u Mančester junajtedu – naveo je Van Gal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter