2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OSTVARENJE SNA: Bogdan je spreman za sledeći korak, najveći u karijeri!

Objavljeno: 18.05.16 u 12:10

Fantastične partije Bogdana Bogdanovića u prethodne dve sezone pokazale su da je došlo vreme za naredni stepenik u karijeri.

Kako pišu američki mediji, Finiks Sansi su ozbiljno namerili da ovog leta iskoriste klauzulu u ugovoru Bogdana Bogdanovića sa Fenerbahčeom i dovedu ga u svoje redove, gde bi srpski košarkaš odigrao svoju ‘ruki’ sezonu u NBA ligi.

NASTAVAK NIZA: Partizan slomio i Borac za perfektnih 4:0

To potvrđuje i nedavna izjava generalnog menadžera Sansa Rajana MekDonoha koji je uveren da je Bogdan spreman za najjaču ligu na svetu.

– Sjajno je jer će on tehnički biti ‘ruki’, a već ima ogromno iskustvo igranja na najvišem nivou u Evropi, na Svetskom prvenstvu i za nacionalni tim Srbije. On bi mogao da bude jedan od ‘rukija’ koji su odmah spremni da igraju, a na koje nismo navikli – istakao je MekDonof.

GODINE PROLAZE, NIŠTA SE NE MENJA: Lovernj u majici sa svojim likom šalje poruku Partizanu (FOTO)

Sve je izvesnije da će Srbija od sledeće sezone imati i četvrtog reprezentativca u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

0
0

2 Komentara

    • Ne, nije on nego si verovatno ti! Ako nisi Željko Obradović ili Duda Ivković pa znaš nešto što mi ne znamo, molim te ćuti i jedi se u sebi što tvoj FMP nikada u istoriji nije imao igrača u NBA, za razliku od institucije!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter