2
Domaći fudbal

PARTIZANOV VESNIK: Ćurković, Zečević i matematika pred evropske izazove (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.16 u 13:18

U novoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’ voditelj Željko Pantić imao je različite goste, ali i novi komentar vezan za nedavno finale Kupa Srbije.

Međutim, gosti poput Ivana Ćurkovića i Žarka Zečevića, od kojih se očekivalo da će imati šta da kažu pred Skupštinu Partizana 24. maja, nisu rekli ništa o tome, već su govorili o drugim temama.

Ćurković je veći deo izlaganja posvetio promenama u FIFA, Predragu Mijatoviću u toj organizaciji, ali ne i o aktuelnostima u klubu, što je izbegao i Žarko Zečević koji je govorio o izgradnji SC ‘Partizan-Teleoptik’ i otkrio da je kompletan trening centar izgrađen isključivo od novca iz kluba.

PARTIZANOVE BOMBE PRELAZNOG ROKA: Prekaljeni napadački tandem na vratima Humske!

Možda i najzanimljivije bilo je izlaganje Vladimira Ćujića, stručnog saradnika web portala Partizan.rs, koji je govorio o koeficijentu Partizana u Evropi sledeće sezone, a dotakli su se i Crvene zvezde…

(Izvor: youtube / DanasConferences)

OZBILJNA AKCIJA U TOKU: Partizan dobija ‘ušati’ pehar iz Kupa šampiona?! (FOTO)

0
0

2 Komentara

  1. Ja pogledah i vidim Ćurković govori i o utakmici protiv Vovjodine, i o promenama u FSS, i da neće više da bude potpredsednik FSS, Zeka govori o Ćurkoviću kao kandidatu za predsednika na skupštini, stvarno ne znam šta vi gledate u ovoj emisiji? Špicu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter