2
Domaći fudbal

PARTIZAN KAO ZVEZDA PROTIV VOJVODINE: U Niš neće putovati svi igrači!

Objavljeno: 14.05.16 u 15:09

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da se raduje utakmici protiv Radničkog u Nišu, a ujedno je najavio i da će odmarati neke igrače.

– Raduje nas utakmica u Nišu. Igramo protiv velikog kluba, sa velikom tradicijom, koji ima veliku podršku navijača, koji igra jako dobru i kvalitetnu sezonu, na čemu im čestitam. Sigurno nas očekuju jedan pravi ambijent, teška i zahtevna utakmica – rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije, a Tomić je kazao da neki igrači neće putovati u Niš.

– Biće igrača koji neće putovati u Niš i biće onih koji će dobiti odmor zbog kvalifikacija za Ligu Evropa, koje nas brzo očekuju. Osim toga, posle Niša će neki igrači otići na odmor. Želimo da starijim fudbalerima i onima koji su izneli teret sezone, koliko je to moguće, damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje – rekao je Tomić.

A BIO JE TAKO BLIZU LIGE ŠAMPIONA: Znate li na kako niske grane je spao Fabrisio Dornelas?

On na novinarsko pitanje odgovorio da Partizan jeste osvojio najviše bodova u prolećnom delu sezone, ali da tim nema razloga da se time ponosi.

– To je nešto čime ne možemo da se pohvalimo ili iznosimo u prvi plan, jer je poznato da nismo bili kompatibilni za titulu cele sezone. Zato nemamo razloga da se hvalimo, nego imamo razloga da budemo nezadovoljni – kazao je Tomić.

TOMIĆEV REMONT: Sedmorica na izlaznim vratima Humske

Partizan posle Niša na svom stadionu dočekuje Vojvodinu.

– Preostale dve utakmice su nam jako važne. Svaki trening nam je važan zbog mnogo novih igrača. Svaki minut treninga i posebno utakmice, a naročito takve kao što su protiv Radničkog i Vojvodine. To je sjajno iskustvo za mlade, to je ispit i suočavanje sa onim šta dres Partizana nosi – rekao je Tomić.

Utakmica Radnički Partizan igra se u nedelju od 19.00.

0
0

2 Komentara

    • Cak ni pobeda ne garantuje Radnickom Evropu jer moraju da pobede i Zvezdu u gostima inace bi Vojvodina imala bod vise od njih ako pobede Partizan a izgube od Zvezde tada Vojvodina moze i da izgubi u Humskoj i opet ide u Evropu,Cukaricki takodje igra kuci sa Radnikom i pobeda znaci sigurna Evropa ili ako Radnicki Nis kiksne isto idu u Evropu…U svakom slucaju Radickom sanse nisu tako velike kao Vosi i Cuki jer cuka igra kuci i verovatno dobija Radik a Vosa ima i bolji medjusobni skor od Radnickog tako da Radnicki ne sme ni nereseno da odigra protiv Partizana ili Zvezde mora obadve da dobije plus da Vosa izgubi u Humskoj…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter