1
Evropske lige

NI ČELSI, NI REAL: Ibra izabrao novi klub, ostala je još samo jedna ‘sitnica’ (FOTO)

Objavljeno: 11.04.16 u 14:33

Vest dana u Engleskoj je da je Zlatan Ibrahimović odlučio da se preseli na ‘ostrvo’, ali pod jednim uslovom.

Kako se bliži letnji transfer period, tako je sve izvesnije da će ubedljivo najveća zvezda tog prelaznog roka biti Zlatan Ibrahimović. Njegova saga oko ostajanja ili odlaska iz PSŽ-a izgleda da je došla do kraja, pošto engleski mediji bruje o tome da je Ibra konačno doneo odluku.

A ona nije pala ni na Čelsi, ni na Real Madrid, ni na Arsenal, ni na Mančester siti… već na njegovog velikog rivala – Mančester junajted, piše engleski ‘Skaj sport’.

Ibrahimović je navodno odlučio da njegova sledeća stanica bude Old traford, ali ne bi to bio on da nema jedan ‘mali’ uslov za realizaciju transfera.

DOPING SKANDAL: Švedski doktor optužuje Ibrahimovića?

Naime, Šveđanin je postavio uslov za svoj dolazak da se otpusti Luj van Gal! Njih dvojica nisu u dobrim odnosima još iz vremena u Ajaksu, a i sam Holanđanin je više puta izjavljivao da ne želi Ibrahimovića u Mančester junajtedu.

Ipak, nekako deluje da Ibra u ovom sukobu ima veće šanse, jer je navijačima, ali i rukovodstvu ‘đavola’ dosta Luja van Gala, a isto tako poznata je dobra saradnja Ibrahimovića sa Žoze Murinjom, potencijalnim novim menadžerom, još iz perioda u Interu.

 Navijači su već spremni za njegov dolazak…

FOTO: DailyMail
FOTO: DailyMail
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter