0
Evrokupovi

LŠ, ČETVRTFINALE: Remi na Parku prinčeva, svoju ulogu je imao i Milorad Mažić (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 22:41

Jedan od dva derbija četvrtfinala Lige šampiona svakako je dvoboj Pari Sen Žermena i Mančester Sitija u kom je posle prvih 90 minuta rezultat 2:2.

Poveli su gosti preko De Brujnea i to posle promašenog penala Zlatana Ibrahimovića kojem je udarac odbranio Džo Hart, koji je opet bio akter i kod izjednačujućeg gola domaćina pošto je posle njegovog dodavanja ka Fernandu Šveđanin iskoristio nesmotrenost i vratio neizvesnot u meč.

DVA BRZA GOLA: Siti poveo pa sve prosuo, Ibrahimović postigao najluđi gol u istoriji Lige šampiona (VIDEO)

Preko Rabioa PSŽ je napravio potpuni preokret neposredno pre isteka jednog sata igre, ali su „građani“ iskoristili smušenost u odbrani domaćina u 72. minutu te su preko Fernandinja došli do odličnih 2:2 uoči revanša.


(Izvor: Rutube/Независимый спорт)

Aleksandar Kolarov bio je taktička izmena koja je usledila u 93. minutu kada je u igri zamenio Serhija Aguera. Jedan od zapaženijih aktera duela bio je i Milorad Mažić koji se proslavio žutim kartonom u 12. sekundi dodeljenom Davidu Luizu, čime su ova dvojica ušla u istoriju Lige šampiona. Bilo je još nekoliko diskutabilnih odluka srpskog sudije, a videćemo ko će više da se žali na njega.

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Di Marija poludeo na Srbina, Ibra promašio penal (VIDEO)

Revanš meč je na programu sledećeg utorka.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Pari Sen Žermen – Mančester Siti 2:2 (1:1)
(Ibrahimović 41, Rabio 59 – De Brujne 38, Fernandinjo 72)

Stadion: Park prinčeva
Gledalaca: oko 49.000
Sudija: Milorad Mažić (Srbija)
Žuti kartoni: David Luiz, Matuidi (PSŽ) – Kliši, Fernando, Mangala (Mančester Siti)

Pari Sen Žermen (4-3-3): Trap – Orije (78 Van der Vil), Tijago Silva, David Luiz, Maksvel – Rabio (78 Lukas), Mota, Matuidi – Di Marija, Ibrahimović, Kavani

Mančester Siti (4-2-3-1): Hart, Sanja, Mangala, Otmanedi, Kliši – Fernandinjo, Fernando – Navas, De Brujne (77 Delf), Silva (88 Boni) – Aguero (90+3 Kolarov)

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter