0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SA NJIMA UVEK VESELO: Štimac odgovorio na Bogdanov ‘mini-bar’ predlog

Objavljeno: 03.04.16 u 21:07

Šta li će na sve to da kaže selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević…

Iako je Crvena zvezda svojim partijama ove sezone i velikim pobedama u TOP 16 fazi zaslužila svoje mesto u plej-ofu Evrolige, Bogdan Bogdanović je u tome imao velikog udela, jer se svojski potrudio da povede Fenerbahče kao pobedi protiv Anadolu Efesa kojom je Crvena zvezda obezbedila svoje mesto u četvrtfinalu kolo pre kraja TOP 16 faze.

Posle tog meča usledila je zanimljiva prepiska na tviteru gde je Bogdanović od Vladimira Štimca, centra Crvene zvezde, zatražio da mu zauzvrat plati mini-bar u sobi na sledećim pripremama reprezentacije Srbije, na šta je Štimac imao spreman odgovor:

– Bogdan može biti bezbrižan jer ćemo umeti da se revanširamo. Ipak, šalu da ostavimo po strani zbog onih koji će pomisliti da smo mi stvarno došli među osam najboljih ekipa zato što nam je neko drugi to omogućio. Ne, Zvezda je zaslužna što se nalazi među najboljih osam timova na kontinentu. Došli smo dotle zbog svojih pobeda, i to jeste velika stvar za klub i naše navijače – rekao je Vladimir Štimac za Kurir.

Naravno, selektor Đorđević se neće ljutiti, već ga samo može radovati dobra atmosfera među reprezentativcima. Štimac nije mogao da se odluči kog bi rivala izabrao u četvrt. Moguća su dva protivnika – CSKA Moskva i Laboral Kuća.

– Teško je između dve vrhunske ekipe izabrati lakšeg rivala. Baš zato što nema lakog potpuno nam je svejedno šta će se dogoditi u poslednjem kolu. Možda će nekome neki rival delovati kao lakši na prvi pogled, ali nije tako u praksi. Oba tima imaju igrače koji su osvajali Evroligu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu – objasnio je svoje mišljenje Štimac.

Kaže i da je već pričao sa zvezdom moskovskog CSKA o potencijalnom duelu.

– Pričali smo skoro, ali u tom trenutku naš meč nije bio izvestan kao sada. Naravno, eventualni meč neće promeniti odnos među nama reprezentativcima. Oni su moja porodica, doživljam ih isto kao i svoje saigrače u Crvenoj zvezdi – podvukao je centar crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter