0
Domaći fudbal

SLS: Remi u Lučanima po meri Surduličana (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.16 u 17:58

U premijernom meču 28. kola Superlige Srbije, Mladost i Javor su u Lučanima igrali nerešeno 1:1 (1:0).

Dva tima su napravila veliki korak nazad u borbi za plasman u plej-of Superlige Srbije. Lučancima je trebala pobeda, baš kao i Ivanjičanima, mada gosti mogu biti zadovoljni i jednim osvojenim bodom.

Domaćin je poveo u 5. minutu kada je Luković uposlio Jovanovića, a ovaj čini se izbegao ofsajd zamku i prevario Đogatovića. Gosti su se bunili, ali sudija nije promenio odluku. Arbitar Nikolić je nešto kasnije ponovo bio u centru pažnje kada nije dosudio penal za domaćina, ali ruku na srce, čini se da nije ni postojao. Javor je u 55. minutu preko Docića stigao do izjednačenja i vrednog boa koji ih koliko-toliko zadržava u borbi za plej-of.

(Izvor: YouTube/Sport Forever)

Javor je sada deveti sa 35 bodova, dva manje od Radnika koji se nalazi u zoni plej-ofa, ali i utakmicom više. Ipak, Radnik sutra gostuje u Beogradu što Ivanjičanima budi nadu da mogu u preostala dva kola do osam najboljih timova u Srbiji. Sa druge strane Mladost se nalazi na poziciji „deset“ sa 32 boda i teoretski je smanjio procenat mogućnosti da sredinom aprila bude učesnik plej-ofa.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE – 28. KOLO:

Rezultati:

Petak:

Mladost Lučani – Javor 1:1 (1:0)
(Jovanović 5 – Docić 55)

Subota:

15.00 Spartak – Radnički Niš
16.00 Metalac – Borac Čačak
16.00 Novi Pazar – Voždovac
16.00 Partizan – Radnik
16.00 Rad – OFK Beograd
18.00 Jagodina – Čukarički
18.00 Vojvodina – Crvena zvezda

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter