0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA MORA VEČERAS DA POBEDI: Razlog je Fenerbahče, evo i zašto…

Objavljeno: 31.03.16 u 18:38

Crvena zvezda u slučaju pobede večeras obezbediće plasman u Top 8 fazu Evrolige, a ako kojim slučajem izgubi situacija će se zakomplikovati i moraće da slavi u Zagrebu.

Razlog je, ni manje, ni više, nego Fenerbahče. Ako je zaključiti po rečima pomoćnog trenera „kanarinaca“ Vlade Androića, Anadolu Efes sutra neće imati mnogo problema da trijumfuje u istanbulskom derbiju. Razlog su povrede ključnih igrača Fenerbahčea, Jana Veselog i Pere Antića.

– Čekamo ishod duela između Crvene zvezde i Darušafake pa će neke stvari u našoj grupi biti jasnije. Ipak, sigurno ćemo uraditi sve da dobijemo meč, mada će biti teško jer smo praktično ostali bez visokih igrača – istakao je Vlade Androić za MocartSport i nastavio:

Veseli je u SAD-u i vraća se uskoro, pa će se videti šta i kako dalje. Antić ima bolove u listu, zato je poslednju utakmicu igrao samo 12 minuta. Teško mu je i da normalno trenira, dakle problem sa povredama nisu mali.

Vlada Androić se potom osvrnuo na Top 8 i mogućeg rivala Fenerbahčea u četvrtfinalu.

– Pre svega gledamo sebe da u utakmicama koje nam sleduju odigramo dobro i u pozitivnoj atmosferi dočekamo četvrtfinale. Sad sve zanima koga bismo mi voleli za rivala, ali to je teško reći. Verovatno će nam zapasti španski klubovi. Po igrama možda bi nam najviše odgovarao Real, ali po imenima igrača i značaju kluba sigurno ne. Drugačije se gleda na Real ili na Barselonu, u svakom pogledu. Videćemo, na izbor potencijalnog protivnika ne možemo da utičemo, ali na naše partije sigurno možemo – zaključio je Androić.

Jasno je da će Anadolu Efes lakše nego što se mislilo doći do pobede nad Fenerbahčeom, pogotovo ako Crvena zvezda kojim slučajem doživi neuspeh…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter