4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ DONOSI LOŠE VESTI: Nema slavlja unapred!

Objavljeno: 30.03.16 u 14:03

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić upozorio je da utakmici protiv Darušafake ne sme da se priđe u slavljeničkoj amosferi, s obzirom na to da se ekipa nalazi na trijumf od plasmana u četvrtfinale Evrolige.

Ono što najviše je zanimalo navijače Zvezde pred meč sa Darušafakom jeste odgovor na pitanje hoće li se na parket vratiti kapiten Luka Mitrović. Radonjić je, na njihovu žalost, potvrdio da Mitrović još nije spreman za najjače napore posle povrede.

Upozorio je da nema slavlja pre pobede i 22 sata.

– Nema unapred slavlja, nema nikakve proslave u 20 sati, već ako je bude u 22. Za pobedu je potrebno 40 minuta naše izvanredne igre, čak i preko naših mogućnosti – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Kombank areni.

Radonjić je odbacio ulogu apsolutnog favorita protiv skupocenog turskog sastava, koji je ranije izgubio šanse za prolaz dalje.

– Nijedan tim protiv Darušafake ne može da bude izraziti favorit. Ulažu velika sredstva, imaju igrače sa visokim rejtingom i njihovi rezultati nisu slučajni. Svesni smo da u Top16 fazi ne može unapred da se dobije utakmica. Potrebna nam je koncentracija 40 minuta, kako van, tako i unutar terena – poručio je on i dodao da očekuje najbolju moguću podršku navijača do sada.

Radonjić je dodao da mu je drago što je ekipa uopšte i došla u situaciju da razmišlja o plasmanu među osam najboljih timova Evrope.

– Raduje me što smo dobrim igrama došli na pobedu od mesta među osam najboljih. Biće neophodno da se svi iscrpimo kako bismo slavili – dodao je Radonjić.

Utakmica 13. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Darušafake igra se sutra od 20 sati u Kombank areni.

0
0

4 Komentara

  1. Moramo da dobijemo sutra turke kako znamo i umemo zato sto ce se franjevacki kumici dogovoriti samo da izbace zvezdu iz daljeg takmicenja ( zoc i duda). Zvezdo zgazi ih sve!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter