0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PAR DANA PRED MEČ: Radonjić progovorio o Mitroviću i njegovom povratku

Objavljeno: 29.03.16 u 09:41

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je na sinoćnjem treningu kolike su šanse da se Luka Mitrović protiv Darušafake konačno vrati na parket.

Na jednom od treninga pred meč sa Darušafakom Dejan Radonjić naglasio je umor koji su do polufinala ABA j.t.d. lige osećali njegovi igrači zbog napornog ritma utakmica.

– Imali smo zaista težak raspored utakmica sa velikim klubovima i duga i naporna putovanja, tako da nam ovi dani dobro dođu da predahnemo i detaljno se pripremimo za susret sa Darušafakom – rekao je sinoć posle treninga Dejan Radonjić, a prenosi ‘Žurnal’.

Dejan Radonjić nije želeo da komentariše ponudu Efesa, jer je, kako kaže, koncentrisan samo na duel sa Darušafakom.

– Ne bi bilo dobro da smo u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige igrali i treći meč sa Cedevitom, zakazan za 28. mart. Eto koliko je bilo značajno da pobedimo 2:0, na to smo se istina i orijentisali – naglasio je strateg crveno-belih.

Bilo je najavljeno da bi kapiten tima Luka Mitrović mogao da se vrati na parket posle višemesečne pauze zbog povrede ligamenata kolena, ali Radonjić još uvek stavlja upitnik kod tog pitanja.

– Mitrović trenira sa timom posle duge pauze. Videćemo da li će biti u timu, ima još vremena do četvrtka, u ovom trenutku njegov nastup je pod znakom pitanja – rekao je na tu temu Radonjić.

Radonjić je kratko prokomentarisao i tim Darušafake, protiv koje bi Zvezda mogla definitivno da obezbedi plasman među osam najboljih timova u Evropi.

– Iskusan tim, odlični pojedinci. Spremamo se da pružimo dobru igru i naravno pobedimo – zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter