0
Evropske lige

NJIHOVA BRUKA USIJALA INTERNET: Igrač Mančestera i ‘Gardijan’ ne znaju kako izgleda Krojf?! (FOTO)

Objavljeno: 25.03.16 u 13:18

Zvezda Mančester junajteda Morgan Šnajderlin i poznati engleski list ‘Gardijan’ propisno su se obrukali prilikom oproštaja od legende svetskog fudbala.

Sa svih strana tokom jučerašnjeg i današnjeg dana stižu oproštajni tekstovi, tvitovi i izjave povodom smrti legendarnog Johana Krojfa. Međutim, neki su se tom prilikom propisno obrukali.

Poput recimo fudbalera Mančester junajteda Morgana Šnajderlina koji je na svom tviter profilu objavio poruku i sliku, ali ne Krojfa, već njegovog saigrača iz reprezentacije Holandije Jana Jonbloeda.

Takođe veliku grešku koja je uzurpirala internet napravio je poznati britanski list ‘Gardijan’, koji je umesto fotografije Johana Krojfa, u tekst o stvaraocu modernog fudbala postavio sliku Roba Rensenbrinka, nekadašnjeg fudbalera Anderlehta.

I dok je Šnajderlin svoju grešku na internetu brzo ispravio, engleskom mediju je to bilo gotovo nemoguće, jer su milioni primeraka uveliko bili odštampani i objavljeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter