0
Evrokupovi

NE MIRE SE SA PORAZOM: Fenerbahče traži istragu protiv Bebeka

Objavljeno: 19.03.16 u 18:20

Fenerbahče je eliminisan iz Lige Evrope u osmini finala pošto je nakon minimalca na svom terenu poražen od Brage u Portugaliji sa čak 4:1, a strelac jednog gola bio je i naš Nikola Stojiljković.

Međutim, turski klub se i dalje ne miri sa porazom i za glavnog krivca je proglasio hrvatskog sudiju Ivana Bebeka koji je isključio čak tri igrača „žuto-plavih“.

Pored pretnji ubostvom od brojnih navijača Fenerbahčea hrvatski arbitar bi mogao da se suoči sa novom neprijatnošću pošto klub iz Istanbula zahteva istragu da li je bilo kakvih sumnjivih radnji.

– Tražićemo razgovor sa čelnicima UEFA i ljudima iz Fudbalskog saveza Turske. Zahtevaćemo istragu o mogućem nameštanju utakmicu i proveru listinga poziva sudije Bebeka, kao i pregled imovine koju poseduje. Mora da bude provereno da li je bilo sumnjivih uplata na našu utakmicu, poručuju iz Istanbula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter