0
Evrokupovi

LŠ, OSMINA FINALA: Bajern se uhvatio za slamku preko Milera, a onda u produžecima eliminisao Juventus (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 23:16

Punih 120 minuta igralo se večeras u Minhenu gde je Bajern posle produžetaka savladao Juventus sa 4:2 (2:2, 0:2) i tako uspeo da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona.

Nije dobro počeo meč po Bavarce pošto su gosti preko Pogbe i Kvadrada posle 28 minuta igre imali dva gola prednosti, a posebno lep gol bio je drugi koji je postignut posle prodora Alvara Morate koji je pretrčao oko 60 metara i prešao celu odbranu domaćina pre asistencije.

Mogao je Španac da bude junak italijanskog šampiona pošto je na početku drugog dela imao dve odlične šanse da stavi tačku na ovaj dvoboj, ali je oba puta bio neprecizan.

Nadu domaćima je vratio Levandovski u 73. minutu, a inicijativa Bajerna nije donosila rezultat sve do 91. minuta kada je Miler gotovo na isti način kao i njegov prethodnik savladao Bufona.


(Izvor: Rutube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)

U prvom produžetku nije bilo pogodaka, ali jeste u drugom i to u razmaku od samo dva minuta kada su Gvardiolini rezervisti Alkantara i Koman dva puta savladali Bufona i tako poslali svoj tim u četvrtfinale.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Liga šampiona, osmina finala, revanš meč

Bajern – Juventus 4:2 posle produžetaka (2:2, 0:2) prvi meč 2:2
(Levandovski 73, Miler 90+1, Alkantara 108, Koman 110 – Pogba 6, Kvadrado 28)

Stadion: Alijanc arena
Gledalaca: oko 70.000
Sudija: Jonas Erikson (Švedska)
Žuti kartoni: Levandovski, Vidal, Kimih, Alkantara, (Bajern) – Hedira, Morata, Bonući, Lihštajner, Kvadrado, Pereira, Sturaro (Juventus)

Bajern (4-1-4-1): Nojer, Lam, Kimih, Benatija (46 Bernat), Alaba, Ćabi Alonso (60 Koman), Daglas Košta, Miler, Vidal, Riberi (101 Alkantara), Levandovski

Juventus (4-2-3-1): Bufon, Lihštajner, Barzalji, Bonući, Evra, Hedira (68 Sturaro), Kvadrado, Ernaneš, Aleks Sandro, Morata (72 Mandžukić)

[/stextbox]

U četvrfinale plasirali su se ranije Volfzburg, Real Madrid, Benfika, Pari Sen Žermen, Mančester Siti, Atletiko Madrid i Barselona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter