0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Lester ne posustaje, ‘očerupane i svrake’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.16 u 22:51

Na King Pauer stadionu u Lesteru odigran je poslednji meč nepotpunog 30. kola Premijer lige u kom je domaćin savladao Njukasl sa minimalnih 1:0 (1:0).

Gol odluke viđen je još u 25. minutu kada je Šinđi Okazaki „makazicama“ savladao Eliota. Iako su igrali prvoplasirani i pretposlednji tim na tabeli na terenu nije bila primetna tolika razlika pošto je i Njukasl u dobrom delu meča imao loptu u svojim nogama, ali bez prave šanse.


(Izvor: Youtube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)

Svih 90 minuta za tim Rafaela Beniteza, koji je večeras debitovao na klupi Njukasla, odigrao je Aleksandar Mitrović, ali bez nekog preteranog učinka.

Lester ponovo ima pet bodova više od drugoplasiranog Totenhema i čak 11 od Arsenala uz utamicu više. Četvrtim uzastopnim ligaškim porazom Njukasl je ostao na 24 boda, ali sreća za njih je što ni Norič i Sanderlend ne blistaju pa mu beže samo po jedan bod. Dva od ova tri tima uz Aston Vilu sledeće sezone će igrati u Čempionšipu.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter