0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VASA MICIĆ NAJAVLJUJE: Protiv svakog tima idemo na pobedu

Objavljeno: 05.03.16 u 18:12

Po dolasku u Beograd iz Istanbula gde je Crvena zvezda poražena od Fenerbahčea, Vasilije Micić nije mogao biti nezadovoljan ukupnim utiskom.

– Na kraju treće četvrtine smo odigrali uplašeno. U takvim momentima moramo da budemo trezveniji, igramo mirnije, jer posedujemo kvalitet. Najjkvalitetnija su ekipa u Evroligi uz CSKA. na svakoj poziciji imaju po dva igrača, totalno drugačija jedan naspram drugog – sumira utiske po dolasku u Beograd Vasilije Micić.

Crveno-beli se nalaze u dobroj poziciji, s obzirom da se nalaze na četvrtom mestu sa skorom 5-4, jednom pobedom manje od sledećeg rivala Panatinaikosa, i dve pobede više uz bolji međusobni skor od Anadolu Efesa.

– Očekuju nas mečevi sa direktnim konkurentima, kao što je PAO. Ali mislim da bi trebalo da idemo na pobedu i protiv Unikahe u Malagi. Trijumfi u tim mečevima bile bi dovoljni za četvrtfinale, ali da ne idemo previše daleko – objašnjava Vasa Micić.

Uspehe očekuje i u regionalnom takmičenju, a vremena za odmor nema, pošto Zvezda već u ponedeljak igra meč poslednjeg kola regularnog dela sezone.

– Ukoliko dobijemo Krku, ulazimo u plej-of sa drugog mesta. Spremni smo. Polufinale je prioritet, imaćemo 12 igrača u rotaciji, što je veoma važno za velike utakmice. Cilj je da sve što radimo demostriramo na terenu i dokažemo kvalitet – zaključio je Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter