9
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ ANALIZIRAO CRVENO-BELE: Lako protiv njih? Nema šanse! Nije Cirbes Zvezda…

Objavljeno: 04.03.16 u 10:11

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je da tri pobede Fenera nad Zvezdom ne znače apsolutno ništa pred četvrti ovosezonski duel.

– To sam rekao igračima na sastanku. Ako mislite da ćete pobediti i četvrti put, zato što ste tri puta bili uspešniji – grdno se varate. To u Evroligi baš ništa ne znači. Mladići Zvezde igraju sve bolje kako sezona odmiče i moraćete maksimalno da se angažujete kako bismo pobedili – izjavio je Obradović, a prenosi ‘Žurnal’.

Fenerbahče već neko vreme igra oslabljen i bez dvojice važnih članova tima, Pera Antića i Kostasa Slukasa. Međutim, Fenerbahče je i pored toga veliki favorit, pre svega zbog sjajne serije u kojoj se nalazi.

Iako su doživeli poraz od Panatinaikosa u prethodnom kolu TOP 16 faze Evrolige, osvojili su Kup Turske pogotkom Bogdana Bogdanovića u poslednjim sekundama i nalaze se suvereno na vrhu tabele u grupi E.

– Ekipa tačno zna šta bi trebalo da uradi za pobedu. Ponovo smo analizirali crveno-bele, nije Cirbes Zvezda. Igraju sve agresivnije, Micić je sve bolji, Dangubić takođe, levoruki Gudurić, pa Miler i Kinzi, standarno dobri Jović, šuter Simonović, iskusni Štimac…Timski igraju sve bolje – objasnio je popularni ‘Žoc’.

Utakmica između Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se večeras od 19:30h u Istanbulu.

Evo šta je pred taj meč istakao trener crveno-belih Dejan Radonjić.

0
0

9 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da se pojavi neko, ko je pristalica Partizana i komentarise vecerasnji mec, a da se pritom ne seti kako ih je obradovic pustio u top 16 pre par godina. Mi bar dostojanstveno i bez icije pomoci guramo ka top 8. Tako da smestite se veceras u fotelje i gledajte mec eurolige, nekada cete opet zaigrati tamo…nekada… 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • covic je DOSTOJANSTVENO gurnuo milionce Bartomeuu u dzep i tako gura sve do FENERA I SLICNIH NJEMU, e onda VISE NEMA … CIAO lopovi belosvetski!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Iskompleksirani Grobari, koji ove godine eventualno u pikadu mozda nesto osvoje, su nasli za shodno da komentarisu vecerasnji mec. Neka sednu u fotelje i gledaju utakmicu, i nek se prisecaju trenutka kad ih je obradovic pustio da prodju u top 16. Nama to ne treba, sami krojimo svoj put do top 8. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Ekipa srba grobara u turskom timu ,

    Najtrofejniji trener Evrope, Bogdan i Veseli jedni od najboljih Evrope

    gaziće medjunarodni projekat a
    turke domaće proizvodnje košarkaše zaslužnog efendije donatora
    Acibadem, Idea, Matijević, Voli,…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter