18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOK U PARTIZANU: Posle saopštenja, Berić napustio klub!

Objavljeno: 02.03.16 u 21:34

Partizan je počeo da beleži sve bolje rezultate, ali je danas usledio iznenadan potres.

Naime, kako javlja SOS kanal, potpredsednik kluba Miroslav Mića Berić podneo je ostavku na tu funkciju. Kako ova sportska televizija prenosi proslavljeni reprezentativac Jugoslavije se na ovaj potez odlučio zbog sve većeg pritiska i prbolema u kojima se „parni valjak“ nalazi.

Podsetimo, juče je premijer Aleksandar Vučić na RTS rekao da Partizan dobija više novca od države nego Crvena zvezda, kada je košarka u pitanju, a danas se saopštenjem oglasio i KK Partizan koji je zamolio navijače da više ne pevaju pesme protiv vlasti koja ima pomaže da se bore sa svim finansijskim problemima.

0
0

18 Komentara

  1. zasto vucic nije reagovao na onako sramno vredjanje dude ivkovica u vrscu , kakvo nepostovanje , to niko nije osudio , niko nije kaznjen , niko nije prozvan , covek je ziva legenda , novinari danima pisu gluposti a o tome ni reci

    0
    0
    Odgovori
  2. Idemo, premijeru, izdaj naredbuda se KKP i FKP-u uplati iz drzavnih firmi koje milionce evrica ako hoces da glasamo za tebe i SNS! Inace, zna se. Ne moze FKP a i nije fer da snosi sav teret stabilizacije Zvezde za cije propadanje nije kriv rival nego to sto su je pojeli njeni najbolji sinovi ,plus neodgovorna rukovodstva Kluba koja su upropastila finansijski klub. Valjda je krajnje vreme da drzava uredi finansiranje klubova, svih a ne samo sportskih sistema Partizana i Zvezda . Ako vec kako premijer kaze , nisu u stanju da ih privatizuju neka onda regulisu njihovo finansiranje na korektnoj i ekvivalentnoj osnovi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako Vucic to radi…bravo premijeru…dabogda tebi tako pomagali…Docice i tebi kraj da znas, nicija nije gorela do zore! Sad kad smo malo krenuli opet po glavi da se zna da Ćoki odlucuje o sudbinama…Dole lopovi iz vlade! Dole vlada! Kraj se priblizava!

    0
    0
    Odgovori
  4. ovi politicki pritisci nece pomoci velikom vodji da ga navijaci ne zajebavaju , jer sto se vise bunis jos vise te zajebavaju

    0
    0
    Odgovori
  5. ….SVE JE „OVO“ DEO PLANA ORGANa, DA SE UOCI RESENJA PRICE KO CE SE KOM „CARSTVU“ PRIKLONITI, DA LI FIBA ILI ULEB, DESTABILIZUJE IONAKO OSAKACEN NAJVECI I NAJUSPESNIJI SRPSKI KOSARKASKI KLUB SVIH VREMENA-PARTIZAN !!! DOSTA !!! STOP TIRANIJI, TORTURI PREMA SD PARTIZAN !!! ….

    0
    0
    Odgovori
  6. Od silne „pomoci“ ORGANA, sa „OGROMNOM“ LICNO NJEGOVOJ POMOCI KK PARTIZANU, MICA JEDNOSTAVNO NIJE ZNAO STA CE I GDE CE, pa je odlucio da „podnese ostavku“.. .!. XXAAXXAA .!. Pre ce biti, da nije hteo da POTVRDI premijerove RECI, PA SE POVUKAO, DOK OVA TORTURA NE PRODJE, NECE COVEK DA KALJA OBRAZ I IME I DA „UCESTVUJE“ U OVOJ NAZADNOJ PRICI U I OKO SVETINJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. A na sledećoj utakmici još glasnije, još duže, još snažnije!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovo je neviđeni teror. Ono skandiranje protiv Cedevite je neko morao da plati. Ja samo ne razumem ljude koji i dalje neće da priznaju šta se radi!

    0
    0
    Odgovori
  9. E što smo mi dočekali. Bolje bi bilo da se ugasimo nego što igramo po pravilima diktatora. Bio jednom jedan Partizan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter