0
Evrokupovi

KLOP: Ono što smo priželjkivali, to smo i dobili

Objavljeno: 26.02.16 u 19:23

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je zadovoljan žrebom, pošto su on i njegovi saradnici želeli da izvuku Mančester junajted u osmini finala Lige Evropa.

– To je sjajno. Zaslužujemo te utakmice. Nije lak protivnik. Juče sam razgovarao sa članovima stručnog štaba i  želeli smo da izvučemo Mančester junajted, rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da u osmini finala Lige Evrope igraju Liverpul i Mančester junajted. Prva utakmica igraće se 10. marta na Enfildu, a revanš je sedam dana kasnije na Old Trafordu.

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv Junajteda u prvenstvu u januaru i izgubili smo 0:1. Nismo zaslužili taj poraz. Ove utakmice nam daju priliku da poboljšamo skor. U ovoj fazi takmičenja nema lakih utakmica. Mančester junated? Dobro, rekao je Klop.

Golman Liverpula Simon Minjole rekao je da se raduje utakmicama sa Junajtedom.

– Na žrebu želite da dobijete neku drugu evropsku ekipu, ali mi ćemo igrati (domaći) derbi. To će biti dve velike utakmice i radujem se tim duelima, rekao je Minjole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter