1
Evropske lige

PUTINOV ČOVEK: Hteo da otkupi Tarasova sa sve kaznom

Objavljeno: 22.02.16 u 12:49

U ruskim medijima krajem prošle nedelje pojavila se informacija da je moskovska Lokomotiva kaznila svog fudbalera Dmitrija Tarasova sa čak 300.000 evra zbog toga što je posle utakmice sa Fenerbahčeom provocirao domaće navijače majicom Vladimira Putina.

U međuvremenu iz Lokomotive je stigao demanti te vesti uz obrazloženje da će Tarasov biti sankcionisan, ali ne tako drastično.

Takođe, već se pojavio i klub koji bi vrlo rado otkupio „problematičnog“ igrača sa sve kaznom koja mu bude izrečena, a radi se o Tereku iz Groznog, glavnog grada Čečenije.

Počasni predsednik ovog kluba, ujedno i predsednik ove ruske Republike Ramzan Kadirov otkrio je detalje.

– Ja mislim da on nije prekršio nikakva pravila. Taj čovek voli svog predsednika i svoju otadžbinu. Želeo sam da ga otkupimo sa sve kaznom koju su najavili. Danas smo dobili odogovor da Lokomotiva nema nameru da pregovara o transferu. Šta da radimo – moja želja je bila da podržimo Tarasova. I nisam sam doneo tu odluku već sam se konsultovao sa upravom Tereka, predsednikom Daudovim i glavnim trenerom. Posle odlaska Maurisija potrebni su nam igrači ppoput Tarasova, a bolje da to bude Rus nego stranac. Moje reči nisu nikakav „pi-ar“, zaista sam hteo da ga dovedemo, objasnio je Kadirov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter