4
TimeOut

NAJSKUPLJA MAJICA NA SVETU: Lokomotiva žestoko kaznila Tarasova

Objavljeno: 18.02.16 u 19:23

Moskovska Lokomotiva odlučila je da preduhitri UEFA i da žestoko kazni svog fudbalera Dmitrija Tarasova, koji je posle utakmice sa Fenerbahčeom u Istanbulu skinuo dres ispod kog je bila majica sa likom predsednika Rusije Vladimira Putina.

Kako je pravilima UEFA zabranjeno bilo kakvo isticanje političkih parola ili bilo šta slično Tarasova očekuju i sankcije od krovne organizacije, a do tada će se „češati“ zbog odluke kluba koji ga je kaznio sa 300 hiljada evra i oduzimanjem svih bonusa za februar. Potencijalnom reprezentativcu Rusije ova suma će biti oduzeta od godišnjih primanja.

Odluka UEFA, koja je već pokrenula disciplinski postupak, biće poznata 17. marta ove godine.

Podsećamo da je Lokomotiva u prvom meču 1/16 finala Lige evrope poražena u Istanbulu od Fenerbahčea sa 2:0 odnosno imaće težak zadatak da u Moskvi nadoknadi taj minus.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj sto poredi arnautski dron sa slikom Vladimira Putina neka se preseli u Albaniju hitno nijemu zdravo da ostaje u Srbiji!

    0
    0
    Odgovori
  2. Rusi ko Rusi-nemaju mere ni u cemu. Sad ce Putin da im pokaze koga su kaznili!
    Previse je to, zaista. Momak jeste , gledano sa strane sportskih propisa, pogresio, ali nije to nesto za pola miliona evra, glupost od kaznjavanja.
    Pedesetak hiljada bi bilo sasvim primereno.
    A neka im je pokazao, bacuska je carevic!

    0
    0
    Odgovori
    • Momak je budala i provokator. Trebalo bi da ga kazne zabranom nastupanja godinu dana, pa neka se opet igra politike na stadionu. Kako sada imamo razumevanja za njega, a od priče sa dronom došlo nam je da bombardujemo Tiranu, što bismo verovatno i učinili, samo da smo mogli.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter