0
Evropske lige

60 MILIONA RAZLOGA DA POTPIŠE: Felipe Anderson na pragu Mančester junajteda

Objavljeno: 22.02.16 u 17:37

Predsednik Lacija je po svemu sudeći priznao novinarima da će krilni igrač iz Brazila, koji je 2013. u Rim doveden za osam miliona evra, preći u redove tima sa Old Traforda.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito, otkrio je da će Felipe Anderson preći u redove Mančester junajteda za sumu od 60 miliona evra.

Brazilac je povezivan sa timom sa Old Traforda još od prošlog leta, ali su ‘nebeskoplavi’ odolevali ponudama te je krilni fudbaler ostao u Večnom gradu.

Sportski direktor Iglji Tare priznao je prošle nedelje da je Lacio pogrešio što još u januarskom prelaznom roku nije prihvatio ponudu Junajteda za Andersona. Sada je Lotito u medijima izjavio kako je igrač koji je u Lacio doveden iz Santosa za 8 miliona evra prodat za daleko veću sumu novca.

– Doveo sam Andersona za osam, a sada ga prodao za 60 miliona. Sledeće sezone on će igrati za Mančester junajted – izjavio je Lotito.

Brazilski fudbaler nije na nivou iz prethodne sezone kada je postigao 10 golova i asistirao za još sedam. Ove sezone je učestvovao u svega osam golova na 24 nastupa za tim iz glavnog grada Italije.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter