2
Fudbal

VREMEPLOV: Kostolomac broj 1 – Vini Džons (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.16 u 20:00

Fotografija na kojoj su legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn i nešto manje kvalitetan igrač iz Velsa Vini Džons primorala nas je da se prisetimo ovog beskompromisnog borca.

Džons, koji sada glumi žestoke momke u holivudskim filmovima, nije bio vrhunski fudbaler, ali je po nečem drugom bio poznat širom sveta.


(Izvor: Youtube/Premier Pr)

Oštri, ali ne i prljavi startovi krasili su igru ovog nekadašnjeg fudbalera Vimbldona u kom je proveo tri sezone od 1986. do 1989. godine, da bi potom za tri godine promenio tri kluba – Lids, Šefild Junajted i Čelsi.


(Izvor: Youtube/Peezifications kanal)

Usledio je povratak u londonski klub 1992. godine i tu se zadržao narednih šest godina, da bi karijeru završio u redovima Kvins Park Rendžersa u sezoni 1998/99.

Koliko je bio prosečan fudbaler govori podatak da je u tada osrednjoj reprezentaciji Velsa zabeležio samo devet nastupa.

0
0

2 Komentara

  1. Koliko je bio prosečan fudbaler govori podatak da je u tada osrednjoj reprezentaciji Velsa zabeležio samo devet nastupa.
    Sto ti nisi igrao za sve ove klubove, kada si tako pametan?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter