5
Ostali sportovi

POTVRĐENO: Crvena zvezda brutalno kažnjena!

Objavljeno: 07.02.16 u 11:28

Kao što smo tokom jutra najavili, Crvena zvezda je izbačena iz regionalne Triglav vaterpolo lige.

Disciplinski sudija Triglav vaterpolo lige doneo je odluku da definitivno izbaci Crvenu zvezdu iz ovog takmičenja, s obzirom na prestupe koje su crveno-beli načinili u prethodna tri meča regionalne lige.

Naime, problem je bio u tome jer UO TLV ne dozvoljava da Aksentijević, Kljajević i Drašković igraju za Zvezdu jer su već nastupali za gruzijsku Lokomotivu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno-beli su se pozivali na pravila VSS, ali se ona kose sa pravilnikom TLV, da bi zbog toga Zvezdi i zvanično uručena najgora kazna – izbacivanje iz TVL.

– Svaki novi registrovani igrač mora da ima status slobodnog igrača, tj. da nije nastupio ni za jedan klub u sezoni 2015/16 u takmičenjima članica LEN, odnosno za neki od klubova zemalja članica navedene međunarodne asocijacijama u zvaničnim utakmicama nacionalnih takmičenja ili evropskih klupskih takmičenja, o čemu treba priložiti potvrdu nacionalnog Saveza – stoji u obrazloženju, a kompletnu odluku možete pročitati ovde.

0
0

5 Komentara

  1. Јасно ми је што се јављају симпатизери партизана. Рукомет борба за опстанак, одбојка борба за опстанак, кошарка борба за опстанак, фудбал борба за 3-4 мјесто…звезда рукомет прва, одбојка прва, фудбал прва, кошарка плеј оф аба лиге, и борба за топ 8….Ја вас разумијем, да морате нас да пратите…јер кад видите тренутно стање, наступа нервоза, бол…мора да се неђе издуши.. Али тек ће да боли…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pratite Zvezdu? Izgleda da vam Zvezda bitnija od vasheg malog kluba!!! Da li ce da se izbaci Zvezda, da li ce biti kaznjena, da li ce se ugasiti… Boze, Boze, kakvi ste vi glodari pacenici i kompleksashi, pa to nije normalno!!! Tek na ovim portalima, ustvari pokazujete koliki su vashi kompleksi i koliko se, zaista bojite najveceg kluba na Balkanu, Crvene Zvezde!!! Nastavite da nas pratite,

    0
    0
    Odgovori
  3. sta je tu sporno … kad se pravila i propisi postuju … nije to Srbija da radite sta i kako hocete … isto se sprema od UEFE i fkcz … pa se prica sprema da partizan (toleta i curkovica ) za to okrive . kao sto ce za ovo izbacivanje BVKcz biti kriv vk partizan odnosno sostar … ovo je poceta kaznjavanja …

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Nikakav „problem“, Coki u Zelezniku vec ooodavno PRAVI BAZEN i „STVARA“ NOVI VK FMPCZ.. .!. XXAAXXAA .!. VEC VIDJENO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter