2
Ostali sportovi

PRIJAVA PROTIV CRVENE ZVEZDE: Preti joj izbacivanje iz Lige!

Objavljeno: 07.02.16 u 09:26

Posle oduzetih 12 bodova i kazne od 10.000 evra, preti i ono najgore…

Prvi čovek Odbora za takmičenje regionalne Triglav vaterpolo lige (TVL) Milivoj Bebić prijavio je Crvenu zvezdu disciplinskom sudiji. On se na ovakav potez odlučio pošto su crveno-beli i treći put za nedelju dana u sastavu na utakmici imali trojicu igrača Aksentijevića, Kljajevića i Draškovića

Problem je u tome jer UO TLV ne dozvoljava da oni igraju za Beograđane jer su nastupali za gruzijsku Lokomotivu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zbog toga Zvezdi preti i najgora kazna – izbacivanje iz TVL.

Zbog ovog slučaja preksinoć je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan podneo ostavku na članstvo u UO TVL.

– Naši advokati smatraju da igrači imaju pravo nastupa za Zvezdu. Jasno je i da su pravilnici VSS i TVL u koliziji. A kako nijedna strana nije spremna na kompromis, povukao sam se – istakao je Marijan.

Predsednik TVL Perica Bukić, pak, misli drugačije.

– Ne možemo da menjamo propozicije u toku sezone. Zvezda odbija da prihvati pravilnik, a mi nismo spremni da rušimo sistem. Jer, ako izađemo u susret jednom klubu, sutra će to tražiti drugi. Imali smo duge sastanke sa čelnicima VSS, dali nekoliko predloga… – rekao je Bukić.

0
0

2 Komentara

  1. „Zrtvuju“ VKCZ koji do juce ionako nije postojao, a „mole se djavolu“ da im se UEFA u fudbalu SMILUJE i OPROSTI „GREHE“ !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter