8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST IZ KOMŠILUKA: Zvezda dobija hrvatskog reprezentativca?

Objavljeno: 03.02.16 u 22:25

Crvena zvezda bi mogla da dobije hrvatskog reprezentativca koji će igrati za „kockaste“ na Evropskom prvenstvu u Francsukoj.

Nije reč o transferu novog igrača, već bi jedan prvotimac Crvene zvezde uskoro mogao da dobije poziv u reprezentaciju Hrvatske. Reč je o Luisu Ibanjezu koji se sjajnim partijama preporučio selektoru „komšija“ Anti Čačiću. Argentinac sa hrvatskim pasošem će se naći u konkurenciji za sastav pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

– Moje ime se spominjalo samo u kontekstu mogućih kandidata. Teorijski, naravno, da bi za mene to bilo veliko priznanje, ali u ovom momentu mislim da to nije realno, pa se time ne opterećujem – sa Pafosa poručuje Ibanjez. – Međutim, spominjanje mog imena za reprezentaciju je veliko priznanje i za Zvezdu, kao i znak da se liga u kojoj sada igram prati i ima vrednost – rekao je Ibanjez, a prenele su Novosti.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Popularni Lučo je sada siguran da je bio pravi potez doći u Crvenu zvezdu.

– Zvezdi sam bio potreban, a i ona meni. Klub mi je omogućio da vratim karijeru na potreban nivo, a ja sam partijama na terenu pomogao da se vrati na poziciju na kojoj uvek mora da bude. Lično, smatram da i ja i Zvezda uvek možemo bolje, pa zato verujem da ćemo podići nivo forme na viši nivo. Imamo na Kipru zaista odlične uslove za rad i nadam se da ćemo biti spremni za nastavak Superlige – zaključio je Luis Ibanjez.

0
0

8 Komentara

  1. Decko je Argentinac i kakve veze ima za koju reprezentaciju ce igrati,on je stranac pa stranac…Hrvat,Bugarin,Francuz,Holandjanin ili neki Afrikanac,potpuno svejedno.Bori se posteno za sveti dres i svaka mu cast.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta vam fali da imate jednog hrvata ako dobro igra nema veze šta je.U dinamu je bio dobar neznam zašto su takvog igrača oterali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Polako se gasi Partizan,rukomet,pa ce i ostali sportovi,jedan po jedan.I treba,kad ste svi kao ovaj neandertalac.hihihihihihihih

    0
    0
    Odgovori
  4. Alo bre naturscici, ima li u crvenom bankomat klubu bar jedan CEO Srbin, kada ste vec na drzavni-Srpskim jaslama…??!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter