0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TITULA VIŠE NIJE SAMO SAN: Lester se pojačava i juriša na tron

Objavljeno: 25.01.16 u 13:10

Najprijatnije iznenađenje engleskog šampionata, ekipa Lestera, ozbiljno pojačava svoje redove u borbi za titulu. Ekipa Klaudija Ranijerija igra odlično u Premijer ligi,i stvorili su dosta velikih igrača, ali za borbu za titulu joj trebaju pojačanja.

„Lisice“ su zainteresovane za napadača Sampdorije Edera. Brazilski napadač sa italijanskim pasošem na stolu ima ponude brojnih evropskih klubova, ali izgleda da je on najviše zainteresovan za ponudu engleskog premijerligaša.

Sjajni 29-godišnji napadač je navodno odlučio da prihvati ponudu Lestera, tako da se uskoro očekuje i njegov potpis. Eder ove sezone igra sjajno u dresu Sampdorije, na 21 utakmici je postigao 13 pogodaka i nesumnjivo će predstavljati pravo pojačanje za ekipu koja je trenutno vodeća u Premijer ligi.

Posle 23 odigrana kola Premijer lige Lester ima 47 osvojenih bodova i prvi je na tabeli pošto Mančester Siti i Arsenal zaostaju po tri, a Totenhem pet bodova.

Pripremio: Nikola Mrdalj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter