4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE U PARTIZANU: U avionu za Kipar našlo se neočekivano ime

Objavljeno: 25.01.16 u 17:56

U utorak u 10 časova ujutru, fudbalski klub Partizan kreće put Kipra, na petnaestodnevne pripreme.

Uprkos svim problemima koji su posledica ugovora, kao i prepucavanjima oko njegovog statusa, mesto u avionu među 28 igrača našao je i Andrija Živković. Takođe, zanimljivo je i to što na pripreme sa prvim timom ide Nikola Ninković, iako je bilo reči da će klub pokušati da ga proda u ovom prelaznom roku.

 

Trener Ivan Tomić na pripreme je poveo 28 igrača, i to Šaranova, Kljajića, Jovičića (golmani), Bandalovskog, Vulićevića, M. Stevanovića, Milenkovića, Goguu, M. Jovanovića, Bogosavca, Subića, Petrovića, Jevtovića, Živkovića, Evertona, Golubovića, Ilića, Lukića, Kosovića, Birmančevića, Brašanca, Ninkovića, A. Stevanovića, Mihajlovića, Božinova, Vlahovića, Fofanu i Đ. Jovanovića.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo Burazer, slazem se potpuno sa tobom, samo mi je zao sto je Trujic toliko zapostavljen od strane trenera a u Napretku je bio glavni igrac, nosilac igre, igrac koji i te kako ima sta da pokaze na terenu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ја сам (био) велики навијач Партизана, али после оваквих ствари више немам снаге да волим овај клуб. Играч који ће једнога дана заменити Месија у Барси је недорастао да игра у Партизану? А један Нинковић (по мени он не треба да игра ни у 6. рангу нашег фудбала, апсолутни дунстер) је био први избор у мечевима ЛЕ испред Трујића, који је врло квалитетан играч (показаће се то у будућности), а сада иде на припреме иако је био главни кривац за неуспех у досадашњем делу сезоне. Када он игра онда је однос снага на терену 12-10 на штету Партизана.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj je dosao da **ugasi svetlo i zatvori vrata i stavi katanac**. Lopovcine u klubu, samo peru pare preko kluba i transera igracai- pljackaju klub, sada osetili *biser**Zivkovic i ludnica po stampi a sve zarad plena ko ce vise prigrabiti.Ma sve to i u partizanu i u zvezdi treba najuriti i smestiti u *bajbok*i pitam se dokle ce nase klubove voditi kriminalci i pljackasi.da li u ovoj drzavi postoje institucije koje mogu da stanu na put kriminalcima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo ne mogu da razumem to da je Ilijev rekao da nije bitno da li Andrija ode sad ili na leto, da treba da pomogne klubu. E jako je bitno! Neće Partizan propasti zbog tog miliona ali je Andrija potreban timu da stigne makar do drugog mesta na tabeli… Ako čovek već hoće to, treba produžiti ugovor jer to ide u korist i Andriji i klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter