0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DEJAN SAVIĆ: Ima vremena za jagnjetinu

Objavljeno: 14.01.16 u 21:52

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić bio je raspoložen za šalu posle pobede nad Francuskom rezultatom 16:8.

– Počeli smo malo teže nego što smo očekivali, a opet sa druge strane to je očekivano jer smo imali malo jače treninge kako bismo ostali u jakom ritmu. Zaigravši presing u trećoj četrtini i ozbiljnim pristupom u odbrani i napad je proradio i došli smo do zaslužene pobede – izjavio je Dejan Savić.

Slovačka ne bi trebala da predstavlja veliki problem.

– Slovačka je jedna jako iskusna ekipa, ali mislim da fizičkom spremom ne može nama da parira. Nokaut je faza, moramo biti izuzetno oprezni, ali sa ozbiljnom igrom mislim da neće biti problema – ocenio je Savić.

Pohvalio je i navijače zbog maksimalne podrške.

– O tome smo pričali i protiv Malte. Dugujemo veliku zahvalnost publici i stvarno očekujemo da bude još više ljudi jer počinje nokaut faza. Ovim putem koristim priliku da gledaoce pozovem da prate i našu žensku reprezentaciju – naglasio je selektor Srbije.

Poručio je da nema problema sa povredom Duška Pijetlovića, a kada je upitan za jagnjetinu koju je obećao na tajm-autu, Savić je uz osmeh odgovorio:

– To je bila interna šala. Ima vremena za to. Hteo sam da nasmejem i opustim igrače zbog toga jer su bili nervozni. Bili su napeti zbog suđenja, ali ja to nikada ne komentarišem, pa neću ni sada – zaključio je Savić razgovor sa novinarima u miks zoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter