2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU PONUDE: U Partizanu ne igra, a vredi mnogo

Objavljeno: 05.01.16 u 13:00

Još jedan fudbaler Partizana, poput Lazara Markovića, karijeru bi mogao da nastavi u turskom Fenerbahčeu, ako je verovati turskim medijima.

Naime, na meti „žuto-plavi“ nalazi se mladi Ivan Šaponjić koji bi trebalo da bude zamena za Musu Soa na pozicijij klasičnog napadača.

Bez obzira na to što su u Partizanu prednost u odnosu na njega dobijali Valeri Božinov i Abubakar Oumaru mladi centarfor je očigledno i dalje na ceni, ali ne kao što je to bio slučaj ranije kada je za njega bio zainteresovan Anderleht pošto Fener sada nudi samo milion evra.

0
0

2 Komentara

  1. Vidim da klub ooet gadja na ivanica aman upravo dogovorite se sa ivanicem idite mu na noge kupite ga a sa klubom vosom ce te lakse aki igrac oristane klub nemize da mu oravi smetnje jer je u besparici i nemize dugo da ceka jedini mu je on spas . Sti se tuce saoonjuca nebih se puno razmisljao aki su ozbiljni nivci u pitanju sad je momenat da se brasanac oumaru zivkivic saponjic unovce i od oreistalih desetak igraca koji nusu ni rezerve i nisu kapital neka se maknu samo sa plata dosta je u novac zaradjen ud uefa i od mitrovica eto nama tih 15 mil.

    0
    0
    Odgovori
    • Čekaj,malo…a da se vrate pare učiteljici za neadekvatnu pismenost?Kako te propustila do 5.razreda takvog?Da ti nije ona u nekom srodstvu,tetka,ujna,strina?Mada primećujem ni da ti matematika nije jača strana.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter