0
Košarka

FOTO: NBA

POTPUNO OTKAČIO: Pol Džordž ubacio 21 poen u poslednjih 5 minuta (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.16 u 12:12

Indijana Pejsers je rezultatom 94:82 savladala Detroit Pistonse u svojoj Benkers Fildhaus Areni.

Neverovatni Pol Džordž bio je tvorac pravog košarkaškog čuda u poslednjih pet duela ovog susreta. Naime, Džordž je meč počeo hladan kao led, nije uspevao da „kupi“ šut iz igre tokom prve tri četvrtine, praktično tokom prvih četiri petine utakmice.

Da je to tako najbolje svedoči podatak da je tokom prvog dela susreta iz igre šutirao poražavajućih 2-11. A onda, u poslednjih pet minuta, viđena je prava raspodija na terenu superstara Indijane koji je stvari uzeo u svoje ruke.

Samo u tom vremenskom intervalu sjajni košarkaš pogodio je 7-7, rešetao je sa svih pozicija i poslao je klub iz Detroita natrag u Mičigen praznih ruku.

Kada se pogleda grafikon šuteva Pola Džordža u poslednjoj deonici, jasno je da je ovaj momak pogađao sa svih pozicija i da od ukupnih 21 poena u tom periodu nije pogađao isključivo zicere.

Posle susreta trener Frenk Vogel nije krio zadovoljstvo zbog kvalitetne role franšiznog igrača.

– Pol Džordž je ušao u pravi ritam na kraju meča. Dominirao je terenom. Uradio je sjajan posao. Pogodio je mnogo teških šuteva – rekao je Frenk Vogel, trener Indijane.

Pogledajte surovu dominaciju krilnog igrača Indijane:

(izvor: youtube/FreeDawkins)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter