3
Domaći fudbal

DA LI VIDIĆ NEŠTO NAJAVLJUJE: Zvezdu volim iznad svega!

Objavljeno: 31.12.15 u 11:53

Jedan od najboljih defanzivaca svih vremena Nemanja Vidić posle mnogo vremena dao je intervju za jedan srpski list.

On je u novogodišnjem izdanju Sporta pričao o Zvezdi, Interu i Mančester junajtedu.

– Zvezdu volim iznad svega, to je moj klub u kom sam kao kapiten stekao punu afirmaciju. Kasnije je usledio odlazak u Spartak u kome sam očvrsnuo i odakle sam nastavio put zapadne Evrope – rekao je Nemanja Vidić.

Nemanja Vidić nema dilemu gde će provesti narednih šest meseci i kako kaže pokušaće da se nametne Robertu Manćiniju, iako mediji spekulišu da ga Italijan ne želi u timu.

– Tu kod mene nema dileme i čim budem potpuno spreman pokušaću da se izborim za nastupe u najboljem timu. Dođe i težak period u karijeri, a dosta stvari se razlikuje u odnosu na period proveden u Mančesteru, gde je osvojena evropska titula bila kruna moje karijere.

Srpski as nije mogao a da se ne osvrne i na očajne rezultate Mančester junajteda gde je bio i kapiten.

– Ova sadašnja ekipa ne igra napadački fudbal na koji smo se mi navikli zbog insistiranja Aleksa Fergusona. Sada je akcenat na posedu lopte, ali bitno je da su u vrhu. Postoje mečevi koji se rešavaju na Junajtedov način, kada je neizvesno i kada treba da se slomi prtivnik – rekao je Vidić za Sport.

0
0

3 Komentara

  1. Sanjamo braco…svi oni vole zvezdu i obecavaju nesto a osim lukovica, kovacevica, andjelkovica i ninkovica, niko nista napravio nije! Gde je pantelic? Stankovic nesto oko kere…, zigic? Jadnici, nista drugo..pare im vire iz ociju, hvala bogu i meni bi kad bi ih bilo toliko, ali da lazes masu navijaca, medju kojima si bio idol mnogima, veliki srbin, zvezdas a onda su problemu svukuda kad treba da se vratis. Nakon dve godine, postavi se pitanje zasto se nije vratio, onda prica drugu pricu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter