0
Evropske lige

POTRESI NA OSTRVU: Murinjo se već snašao – ruši Van Gala i preuzima Junajted?

Objavljeno: 19.12.15 u 11:36

Samo dva dana posle otkaza koji je dobio u Čelziju, Žoze Murinjo želi da preuzme Mančester Junajted, što je želeo i 2013. posle odlaska Aleksa Fergusona.

Žoze Murinjo je dobio otkaz u Čelziju posle serije loših rezultata kojoj se nije nazirao kraj, a u nešto boljoj situaciji, makar na tabeli je Luj van Gal u Mančester Junajtedu. Međutim, i tamo nailazi na veliko nezadovoljstvo rezultatima i, pre svega, igrama ‘đavola’, pa se i njemu ‘trese klupa’.

Zato bi, prenose engleski mediji, njegov naslednik mogao da bude upravo Portugalac, sa kojim je nekada sarađivao u Barseloni, a sada bi mogao da mu skine ‘krunu sa glave’ i zauzme mu mesto na klupi Junajteda.

Izvori bliski Murinju otkrili su za ESPN da su njegovi predstavnici već preduzeli prve korake kako bi transfer bio realizovan. Portugalac je još 2013. godine želeo na Old Traford kao naslednik Aleksa Fergusona, ali je tada otišao put Madrida gde je preuzeo Real.

Sada je mnogo bliži realizaciji tog posla, kontakti su uveliko uspostavljeni i videćemo hoće li doći do još većih potresa u Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter