0
Evropske lige

LUJ VAN GAL: Navijači mi nisu jasni

Objavljeno: 06.12.15 u 10:18

Fudbaleri Manečster junajteda odigrali su nerešeno sa Vest Hemom pošto su susret 15. kola Premijer lige završili rezultatom 0:0.

Posle utakmice šef struke Mančester junajteda, Luj Van Gal izjavio je da ne može da shvati navijače koji su na Old Trafordu tražili od njegove ekipe da više napada.

– Ne razumem navijače koji su danas uzvikivali – napadaj, napadaj. Mi smo bili ekipa koja je napadala, koja je bila dominantna, ne Vest Hem. Jasno mi je da su razočarani, ali i igrači su, kao i ja takođe razočarani – porčio je Van Gal.

– Odigrali smo dobar meč, jedino što nismo dali gol, iako to igrači žele svakog minuta. Kada imate posed lopte to vam omogućava da stvorite šanse, a ne da se dodajete u krug i ne postignete gol. Navijači izgleda da ne vole način igre Mančester Junajteda, ali znaju da svi timovi Luja van Gala igraju tako. Tako su igrali i Barselona i Bajern i AZ. Opet, kada ih sretnem na ulici kažu mi da su veoma zadovoljni igrom i mnome. Ali, morate dati gol jer kada to ne uradite onda gubite bodove, a mi upravo iz tog razloga zaostajemo tri boda za Lesterom – nalasio je Van Gal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter