1
Ostali sportovi

FOTO: starsportphoto.com

BOŠKOVIĆ: Loše počeli, nedostajala nam je svežina

Objavljeno: 06.12.15 u 21:58

Selektor rukometašica Saša Bošković loš početak utakmice protiv Mađarica označio je kao glavni razlog za poraz od 32:26.

Reprezentacija Srbije je još bez pobede, pošto je u prvom kolu igrala nerešeno sa Crnom Gorom.

-Loše smo otvorili utakmicu. Pokušali smo da se vratimo i imali smo šanse u drugom poluvremenu kad smo se primakli na jedan gol razlike – naglasio je Bošković.

-Kao da nismo imali svežinu, jer su se devojke mnogo istrošile na utakmici sa Crnom Gorom. Imamo slobodan dan koji ćemo da iskoristimo da se pripremimo za utakmicu sa Danskom.

Jelena Živković misli slično.

-Već na početku je Mađarska povela i napravila razliku. Odbrana i sredina nam je bila loša. U prvom poluvremenu smo uspele da se vratimo i to je bilo dobro. Jednostavno, imale smo mnogo promašenih zicera, uz lošu odbranu, što je i dovelo do ovakvog rezultata. Imamo dan odmora i moramo da se okrenemo drugim utakmicama koje nas čekaju. Moramo što pre da se dignemo, odmorimo i pripremimo taktiku za Dansku. Nadam se da će ispuniti trenutni cilj, a to je da prođemo grupu – istakla je Živkovićeva.

Naredni meč naše devojke igraju u utorak, od 20.45, sa selekcijom Danske.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter