0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Šaćiri i Arnautović razbili Mančester siti! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 15:39

Fudbaleri Stouka pobedili su na svom stadionu ekipu Mančester sitija rezultatom 2:0 (2:0) u prvom meču 15. kola Premijer lige. 

Oba pogotka za domaće postigao je Arnautović, ali je igrač utakmice definitivno bio Šaćiri koji je bio dvosutrik asistent, a pored toga je bio nerešiva engima za protivničku odbranu. 

Stouk je poveo iz svoje prve šanse nakon što je u sedmom minutu Šaćiri odlično prošao po desnom boku i vratio povratnu u peterac, a tamo se na pravom mestu našao Arnautović koji je zakucao loptu pod prečku. 

Samo osam minuta kasnije, ponovo je asistent Šaćiri koji još jedno odlično pronalazi Arnautovića, a ovaj pogađa dalji ugao za velikih 2:0.

Mogli su domaći da dođu i do ubedljivije pobede, pošto je Arnautović imao još dve odlične prilike, kao i Bojan Krkić, ali je na visini zadatka bio golman Hart. 

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta u timu Manuela Pelegrinija. 

Nakon ovog poraza, Siti bi mogao da ostane bez liderske pozicije, pošto će ga u slučaju da pobede, preskočiti Arsenal, Junajted i Lester. Stouk je sada na devetoj poziciji sa 22 boda. 

https://www.youtube.com/watch?v=zuyZS2glQPc

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 15. kolo:

Subota:

Stouk – Mančester siti 2:0 (2:0)
(Arnautović 7, 15)

16.00 Arsenal – Sanderlend
16.00 Mančester junajted – Vest Hem
16.00 Svonsi – Lester
16.00 Sautempton – Aston Vila
16.00 Votford – Norič
16.00 VBA – Totenhem
18.30 Čelsi – Bornmut

Nedelja: 

17.00 Njukasl – Liverpul 

Ponedeljak:

21.00 Everton – Kristal Palas 

[/stextbox] 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter