1
Domaći fudbal

PRESTIŽNA NAGRADA ‘BRAĆA KARIĆ’: Džajić, Sigal, Kostjukov među odabranima

Objavljeno: 30.11.15 u 15:59

Prestižne nagrade „Braća Karić“ svečano će biti dodeljene večeras u Narodnom pozorištu u Beogradu.


Ovogodišnji laureati su baletski umetnik Konstantin Kostjukov, najbolji jugoslovenski i srpski fudbaler svih vremena Dragan Džajić, predsednik Kazahstana Nursultan Abiševič Nazarbajev za jačanje demokratije, osnivač prve banke podataka matičnih ćelija iz koštane srži i prve fondacije za borbu protiv leukemije u Nemačkoj Emil Morš, za izuzetan doprinos razvoju nauke i za naučno istraživački rad, i holivudska zvezda Stiven Sigal za dobročinstvo i humanitarne aktivnosti.

Nagrada je osnovana pre 18 godina sa željom da se dodatno vrednuju i istaknu najveća dostignuća u oblastima kulture i umetnosti, ekonomije i privrede, novinarstva, publicistike i izdavaštva, naučno- istraživačkog rada, humanitarnih aktivnosti, sporta, jačanja demokratije, mira, saradnje i prijateljstva među narodima.

Na poziv porodice Karić u srpskoj prestonici boravi  Stiven Sigal, kome se nagrada „Braća Karić“ dodeljuje za dobročinstvo i humanitarne aktivnosti po kojima je ovaj glumac i poznat. Sigal je danas obišao i FK Partizan.

Podsećamo, prošlogodišnji dobitnik ove nagrade iz oblasti sporta je Dejan Rambo Petković.

0
0

1 Komentara

  1. Dzaja ZBOG VELIIIIKIH ZASLUGAAAA U DEVASTIRANJU BIVSEG SV. SAMPONA FKCZ.. .!. XXAAXXAA .!. UBEDLJIVO OSVAJA „NAGRADU“, MNOGO DOBAR „FILM“-KRIMINALISTICKI TRILER (dzaja, cvele, lukic…)!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter