0
Košarka

MAESTRALNI ČEH: Jan Veseli brutalnim zakucavanjima ‘čupao’ i zatrpavao obruč šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.15 u 20:08

I srpski reprezentativci su bili solidni u pobedi Fenerbahčea nad aktuelnim šampionom Pinar Karšijakom rezultatom 104:82 (26:23, 28:25, 27:14, 23:20).

 Ekipa Karšijake nanela je težak poraz Fenerbahčeu u prošlogodišnjem finalu plej-ofa turskog prvenstva i te rane još uvek peku navijače tima iz Istanbula. Međutim, blaga osveta je stigla danas u vidu trijumfa tima Željka Obradovića i to više nego ubedljivog.
 
Fenerbahče je do nje došao na krilima ‘letećeg Čeha’ Jana Veselog, centra koji je Karšijaki danas ubacio 20 poena, od čega su neki bili više nego atraktivni.
 
Pre nego što se uverite, ponovo, u njegove atletske sposobnosti, kao i zakucavanja kojima je razbio šampiona, treba reći da su i srpski košarkaši bili odlični.
 
Nikola Kalinić je ubacio 11 poena i uz to imao šest asistencija, dok je Bogdan Bogdanović trijumfu doprineo sa osam poena. Pero Antić je ubacio devet koševa.
 
A sada – Jan Veseli! Uživajte:
 

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter