0
Evroliga

EL: Nema više neporaženih, Bamberg uzeo skalp Unikahi, Efes, Lokomotiva i Darušafaka slavili

Objavljeno: 20.11.15 u 22:44

Posle 6. kola evrolige više nema neporaženih timova. bamberg je Unikahi naneo prvi poraz, Efes je slavio nad Limožom, lokomotiva nad Panatinaikosom, a Darušafaka nad sasarijwm i ovim mečevima je kompletirano kolo.

Sevnule su i varnice na klupi Efesa, Duda Ivković je ‘povisio ton’ na svog igrača. Došli su do treće pobede u meču koji je prelomljen u drugoj deonici. Najbolji u domaćem timu bio je Derik Braun sa 21 poenom, pet skokova i tri ‘krađe’, a Tomas Ertel je sakupio 20 poena i pet asistencija. U timu Limoža Jakuba Dijavara je imao 17 poena, po 12 Vila Danijelsa i Alija Traorea.

Unikaha je bila neprepoznatljiva a srpski reprezenztativci Stefan Marković i Nemanja Nedović su meč završili bez poena. Janis Strelnieks je bio najefikasniji sa 14 koševa, dok je Bred Vonamejker ubacio 13 za domaćina. Unikaha sada deli prvo mesto sa CSKA iz Moskve.

Lokomotiva je upisala peti trijumf predvođena Malkolmom Dilejnijem sa 23 poena i po pet skokova i asistencija. U timu Atinjana Džejms Feldejn je imao 14 poena, pratili su ga Miroslav Raduljica i Džejms Gist sa po 11 poena. Raduljica je imao pet skokova i dve asistencije, a Ognjen Kuzmićsedam poena, šest skokova i jednu ukradenu loptu. Aleksandar Pavlović je sakupio pet poena, dve asistencije i jedan skok.

 

 

 

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, 6. kolo:

A grupa:

Sreda:

Real Madrid – Himki 82:85

Četvrtak:

Bajern M – Fenerbahče 67:84
Strazbur – Crvena zvezda 78:75

B grupa:

Četvrtak:

Cedevita – Olimpijakos 70:83
Laboral Kuća – Armani 84:72

Petak:

Efes – Limož 92:74

C grupa:

Četvrtak:

Žalgiris – Stelmet 67:56
Barselona – Karšijaka 107:79

Petak:

Panatinaikos – Lokomotiva 71:77

D grupa:

Četvrtak:

Makabi Tel Aviv – CSKA Moskva 82:88

Petak:

Brose Basket – Unikaha 73:53
Sasari – Darušafaka 60:68

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter