13
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Printscreen

KAO KOČIJAŠI: Verbalni sukob Čačana i Nišlija začinjen najvulgarnijim psovkama (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.15 u 12:10

U derbiju 16. kola Superlige Srbije čačanski Borac je u borbi za drugo mesto u Nišu savladao domaći Radnički sa 1:0.

Slavlje gostujućih igrača i trenera Lalatovića nije se dopalo pojedincima u Nišu koji su prema rečima nekadašnjeg trenera Crvene zvezde vređali Čačane nakon čega je došlo do verbalnog sukoba začinjenog psovkama neposredno pred početak konferencije za medije.


(Izvor: Youtube/South Media)

Na snimku koji je objavio South Media vidi se samo trenutak kada Lalatović dolazi u prostoriju gde je održana konferencija i njegova razmena najvulgarnijih psovki sa bivšim predsednikom Radničkog Darkom Bulatovićem, ali ne i sam početak sukoba.

Šef stručnog štaba Borca objasnio je da su njega i igrače dva čoveka najvulgarnije vređala zbog poraza njihovog tima uz poruke da se „vrate u svoje selo i da tamo tako slave“.

0
0

13 Komentara

  1. Šta je bilo seljačine ljuti ate što ne možete da dobijete ni FK Prijevor a kamoli FK Borac iz Čačka.Ove legende naseg grada sledeći put kad dodju dobicete i vise.Ovo je samo pola!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Pravi“primer pedagoga koji treba mlade igrace da uci finom i sportskom ponašanju!To je mozda primereno ponašanje za jednog huligana a nikako za trenera jednog prvoligaškog tima bez obzira šta je publika vikala jer on ne treba da sluša šta publika uzvikuje vec da savetuje svoj tim!Ja koji nisam imun da opsujem sam se postideo ovakvog recnika na zvanicnoj konferenciji za štampu!Prostatluk koji treba najoštrije osuditi i takvima zabraniti da radi u prvoj ligi !Za njega je neka zonska liga gde je takvo ponašanje normalno!

    0
    0
    Odgovori
    • Da je Nis ciganski grad,niko ga ne bi vredjao. Ovako smo pokazali sta mislimo o coveku,tj.o nuli od coveka, koji vodi jedan klub,a navija za drugi i to javno pokazuje.

      0
      0
      Odgovori
  3. Na svakoj utakmici,na svim stadionima vredja se protivnicki trener sto naravno nije lepo ali ni jedan drugi trener ne ulazi u verbalni sukob sa navijacima! Za mnogo gori ispad u Krusevac nije bio kaznjen samo zato sto je trener Crvene i naravno on nastavlja sa bahatim ponasanjem a sto se tice doticnog Bulatovica, to je tipicno ponasanje za jednog sns-ovca

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je!Bojanu i Teh- nije to jasno!Trener mora da ostane imun na povike sa tribina jer su provokacije sastavni deo sporta i to svaki dobar trener treba da zna!Da je išta vredeo ne bi ga Zvezda oterala!

      0
      0
      Odgovori
  4. Vi mamlazi sto kazete za Lalatovica da je seljacina, treba zdravstveno da se preispitate!
    Coveku celu utakmicu psuju decu, roditelje, zenu… Ja ne da bi poludeo, ja bi tog majmuna sto se cuje u pozadinu odvalio od batina! Cim domacin izgubi odmah krecu sa divljanjem. Kao da igraju zonsku ligu!

    0
    0
    Odgovori
  5. Covek uopste nije seljak,vec su mu celu utakmicu psovali prodocicu,posle utakmice je lepo pitao gospodu iz Nisa,zasto su to radili,da bi ga oteralu u pm,i tada je ispalo sve to.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovog mamlaza posle ovoga, bez obzira ko je izazvao incident, jer verujem kao sluzbeno lice prisutno na utakmici da je bio zasticen od napada, ali posle ovih reci, posle ovakvog ponasanja, ovaj lik cije ime ne treba ni pominjati jer je mali covek, ovo go.no od coveka koji je inace poznat po rprovociranji i igraca i navijaca , to govedo, koje treba da vaspitava i bude pedagog i trener, to treba proterati iz srpskog sporta i svih sportskih organizacija -dzukelizam na delu

    0
    0
    Odgovori
    • Covek uopste nije seljak,celu utakmicu su mu psovali porodicu,nije hteo za vreme utakmice da pravi sranje,nego je lepo sacekao da se zavrsi utakmica i lepo pitao zasto su tadili,da bi ga gospoda opterali u pm,i tada je ispalo sranje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter