0
Evropske lige

ETO REŠENJA: Junajted šalje Valdeza na pozajmicu

Objavljeno: 28.10.15 u 18:51

Iskusni španski golman Viktor Valdez je prošle sezone iznenada postao član Mančester junajteda, ali ni tada ni sada kod Luja van Gala nije dobijao priliku pa se često pričalo o njegovom odlasku sa Old Traforda.

Prema poslednjim informacijama Valdez bi ipak mogao da ostane u Premijer ligi pošto je Njukasl navodno zainteresovan da ga dovede na pozajmicu.

– Premijer liga je najprivlačnija varijanta za mog klijenta i on želi da ostane u Engleskoj jer se odlično adapptirao na život ovde. Naravno da ne isključujemo mogućnost pregovora sa klubovima iz drugih velikih liga, a sigurni smo da će Junajted pristati da ga pošalje na pozajmicu, rekao je Valdezov menadžer Hines Karvahal.

Njukasl grozničavo traži rešenje kada je u pitanju golmanska pozicija pošto je prvi čuvar mreže Holanađnin Tim Krul zaradio tešku povredu zbog koje se neće vraćati na teren do kraja sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter