1
Evropske lige

FOTO: Crop

LAZAR MARKOVIĆ NE KRIJE: Bio sam u lošim odnosima sa Brendanom Rodžersom

Objavljeno: 22.10.15 u 09:31

Krilni fudbaler Fenerbahčea, Lazar Marković, koji se u turskom klubu nalazi na pozajmici iz Liverpula, potvrdio je spekulacije da se nalazio u lošim odnosima sa bivšim šefom struke „Redsa“, Brendanom Rodžersom.

Kao što je poznato, Lazar Marković je pred start sezone napustio Enfild i preselio se u Istanbul u kojem je zaigrao odlično za ekipu Fenerbahčea. U razgovoru sa lokalnim medijima popularni Markec je otvorio dušu i priznao zbog čega se odlučio na korak da napusti Enfild.

– Nisam imao dobar odnos sa trenerom – poručio je Marković odgovarajući na pitanje zbog čega je odlučio da ode iz Liverpula.

Sam Marković ističe da je glavni razlog nesloge sa Rodžersom bio taj što je irski stručnjak često menjao mesto srpskom igraču i pokušavao je da ga prekomanduje na razne pozicije.

– Problem je bio što me je trener stavljao da igram na mnogim pozicijama, ali ne na mojoj – istakao je Marković.

Ipak, Liverpul je nedavno promenio menadžera, a umesto Rodžersa stigao je Jirgen Klop koji je, navodno, izuzetno motivisan da vrati Markovića u tim Redsa.

0
0

1 Komentara

  1. Primer kako agenti uzmu novac, krnje klub i tim svake godine sistem 3 najbolja bisera. Igrač završi kod nadri trenera koji ga upropasti. Napadač i vezni kao bek. Dobro golman nije bio.

    Uništavanje FKP od 1966

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter