0
Evropske lige

FOTO: Crop

DEJVID BEKAM: Mančester junajted neće proći kao Liverpul i upasti u post

Objavljeno: 07.10.15 u 08:31

Veliki broj navijača Liverpula ne može da se seti poslednje titule svog kluba. Razlog za tako nešto je jako jednostavan: kada je klub podigao poslednji trofej, oni nisu ni bili rođeni.

Naime, „Crveni“ su poslednji trofej u Engleskoj elitnoj ligi podigli još u sezoni 1989-1990. a od tog trenutka zapali su u post dug 25 godina.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda, Real Madrida, LA Galaksija i PSŽ-a, Dejvid Bekam, uveren je da se tako nešto neće dogoditi njegovom bivšem klubu sa Old Traforda.

Mančester junajted uapo je u rezultatsku krizu odlaskom Ser Aleksa Fergusona sa klupe, ali Bekam smatra da navijači neće morati da čekaju dve i po decenije do narednog trofeja u Premijer ligi.

– Da budem iskren, ne mogu ni da zamislim scenario po kojem bi Mančester junajted zapatio od „liverpulskog sindroma“ i čekao na titulu toliko dugo – kazao je Bekam.

– Ne vidim ni mogućnost da počne neka sezona a da Junajted ne bude u svim mogućim pričama i kalkulacijama oko trofeja. Mislim da je previše toga utkano u Mančester junajted da bi tako brzo moglo da isčezne – poručio je Bekam

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter