0
Evropske lige

SERIJA A: Inter bez pobede u Đenovi, Roma lagano rešila ‘sicilijanku’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.15 u 16:54

Četiri meča 7. kola Serije A odigrano je u nedelju popodne, a od domaćih ekipa pobedu je zabeležio samo Empoli, dok je Roma kao gost osvojila sva tri boda u Palermu.

Kasnim golom iskusnog Masima Makaronea Empoli je minimalno uspeo da savlada Sasuolo i tako nanese prvi poraz za sada najvećem iznenađenju italijanskog prvenstva. Svih 90 minuta prvi put za domaću ekipu odigrao je bivši igrač Donjeg Srema Rade Krunić.


(Izvor: Rutube/Life-Sport – Обзоры футбольных матчей)

Roma je već u prvih pola sata meča u Palermu rešila pitanje pobednika pošto su igrači tima Luisa Garsije čak tri puta savladali Sorentina, a posebno lep bio je gol Žervinja. Đilardino je na isteku prvog sata igre nagovestio mogući preokret, ali od njega nije bilo ništa pošto je ekipa sa Sicilije samo uspela dodatno da smanji zaostatak golom Gonzalesa u sudijskoj nadoknadi vremena. I kada je krenula totalna ofanziva ka golu Rimljana usledila je kazna u vidu drugog pogotka Žervinja na ovom meču.


(Izvor: Youtube/SportDailyTV)

Malo je nedostajalo da Inter upiše drugi vezani poraz nakon pet uvodnih pobeda pošto je tim iz Milana gubio na Marasiju do 76. minuta kada je Perišić anulirao vođstvo koje je Sampdoriji početkom drugog poluvremena doneo Mjuriel. Adem Ljajić je u 89. minutu ušao na teren umesto Santona.


(Izvor: Youtube/ALXrecords)

Pobednika nije bilo ni u Udinama odnosno i taj meč je završen rezultatom 1:1, a tok meča je bio identičan. domaćin je poveo i to golom iskusnog Di Natalea na startu drugog poluvremena, da bi gosti iz Đenove pogotkom Perotija sa bele tačke uspeli da osvoje jedan bod. Darko Lazović je u igru ušao u 90. minutu kada je zamenio Gakpea.


(Izvor: Youtube/FootyGoals7)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Serija A, 7. kolo:

Rezultati:

Empoli – Sasuolo 1:0 (0:0)
(Makarone 88)

Palermo – Roma 2:4 (0:3)
(Đilardino 58, Gonzales 90+1 – Pjanić 2, Florenci 13, Žervinjo 28, 90+2)

Sampdorija – Inter 1:1 (1:0)
(Mjuriel 51 – Perišić 76)

Udineze – Ðenova 1:1 (0:0)
(Di Natale 48 – Peroti 76pen)

18.00h Juventus – Bolonja
18.00h Lacio – Frosinone
20.45h Fiorentina – Atalanta
20.45h Milan – Napoli

Odigrano u subotu:

Karpi – Torino 2:1 (0:0)
(Padeli 55ag, Matos 72 – Lopez 75pen)

Kjevo – Verona 1:1 (0:0)
(Kastro 83 – Pisano 70)
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter