0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE KOMPLETIRA: Stojanoviću duža pauza, ostali moraju što pre psihički i fizički da uđu u sezonu

Objavljeno: 29.09.15 u 00:31

Srpski šampion, Partizan, sa dve pobede je startovao u ovogodišnjoj Triglav regionalnoj ligi.

Pobede još više dobijaju na značaju kada se zna da su se momci okupili dva, tri dana pre prvog meča, u petak su savladali Vojvodinu, a u nedelju Radnički, i da imaju dosta kadrovskih problema.

– Ovo su bitni bodovi za nas, jer ove sezone imamo veće ambicije u regionalnoj ligi. Tražićemo svoju šansu za završni turnir i zato ponavljam, ovi bodovi su nam jako važni. Što se igre tiče, može da bude bolja i biće bolja, ali s obziraom na situaciju u kojoj se nalazimo, zadovoljan sam učinjenim u ove dve utakmice – rekao je trener crno-belih Vladimir Vujasinović i nastavio:

– Naredno okupljanje nam predstoji u sredu uveče i bićemo brojniji nego sada. Vraća se Holanđanin Luk Gilen koji je proteklog vikenda igrao kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sa Holandijom, a timu se priključuju i kreću da treniraju oporavljeni Radomir Drašović i Draško Gogov. Što se Ognjena  Stojanovića tiče, sa njim je situacija komlikovanija. Očekujemo da nam se priključi tek u drugom delu sezone, posle EP u Beogradu.

Ogi je nedavno operisao koleno, a naredne utakmice Partizan igra sa Mladošću i Primorjem.

– Nastavljamo sa treninzima i sa radom ne bi li što pre fizički i psihički ušli u sezonu i čekamo početak Lige šampiona – zaključio je Vujasinović.

Da je Partizan apsolutni favorit u domaćim okvoirima potvrdio je i trener Radničkog, Uroš Stevanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter